Κυριακή 6 Ιουνίου 2010

Δίνει την εντολή


ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ, ΠΟΥ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΕ

Όπως αναμενόταν το Σαββατοκύριακο κύλησε δίχως κάποια εξέλιξη στον Ολυμπιακό και πλέον το ενδιαφέρον μεταφέρεται για την εβδομάδα που ξεκινά την Δευτέρα (7/6), με το θέμα του νέου προπονητή να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο...



...Εκείνο που περιμένουν στην πειραϊκή ΠΑΕ είναι την εντολή του Σωκράτη Κόκκαλη. Όπως έχουμε επισημάνει, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού δεν έχει πει ακόμη στους στενούς του συνεργάτες για ποιον προπονητή να κινηθούν.

Τα ονόματα των Μανθάνο, Χιμένεθ, Πελεγκρίνι, Ράμος είναι στη λίστα των υποψηφίων, αλλά για να προχωρήσουν οι διαπραγματεύσεις θα πρέπει ο Κόκκαλης να ανάψει το πράσινο φως.

Είναι πολύ πιθανό την Δευτέρα το αφεντικό των «ερυθρολεύκων» να πάει στην ΠΑΕ και να δώσει τις τελικές κατευθύνσεις. Μπορεί να έχει χαθεί αρκετός χρόνος ωστόσο, πηγές από το λιμάνι ανέφεραν πως μες την εβδομάδα θα ανακοινωθεί ο νέος προπονητής.

Ανάλογη αισιοδοξία πάντως, υπήρχε και την περασμένη εβδομάδα ωστόσο, οι διαπραγματεύσεις με τον Βαλβέρδε δεν καρποφόρησαν. Τώρα ακόμη, δεν έχει ξεκαθαρίσει ποιος είναι ο πρώτος στόχος.

Δεν θα μας προκαλέσει καμία έκπληξη λοιπόν, αν κυλήσει και αυτή η εβδομάδα και δεν ανακοινωθεί προπονητής έως τη μέρα (14/6) της διεξαγωγής της γενικής συνέλευσης, οπότε και θα εκλεγεί η νέα διοίκηση.

Μάλλον την Τρίτη ο Νικοπολίδης

Ένα από τα πολλά ανοικτά μέτωπα έχει να κάνει με τον Αντώνη Νικοπολίδη. Ο διεθνής γκολκίπερ αναμένεται στα γραφεία της ΠΑΕ πιθανότατα την Τρίτη και θα συζητήσει με τη διοίκηση για το μέλλον του.

Όλα δείχνουν πως ο Νικοπολίδης θα βάλει τέλος στην καριέρα του, εκτός αν όπως λέγεται του αλλάξει γνώμη ο ίδιος ο Κόκκαλης και παίξει για έναν ακόμη χρόνο.

http://www.sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου